Amuse-Bouche – O rețetă simplă și rapidă

gustare sanatoasaAdor aperitivele, mai ales dacă sunt vegetariene și sănătoase! Dar cât este de haioasă denumirea de amuse-bouche pentru un antreu sofisticat? 😛

Ready?

Pentru această rețetă va trebui să pregătiți prima dată pâinicile de tapioca și desigur, procesul de germinare se începe cu cel puțin 3 zile înainte. Oricum, puteți cumpăra și germenii gata făcuți de la supermarket. Eu am ales să-i pregătesc acasă folosind Wellness Mix-ul de la Biosnacky. Sunt foarte sănătoși și se fac foarte ușor. Vă promit că voi scrie un articol întreg despre asta. 😀

Restul este foarte simplu. Luați pâinicile de tapioca și tăiați-le în jumate. Se unge fiecare jumătate cu ghee. Desigur, puteți folosi și unt, dar gheea este mult mai mult decât atât și se păstreaza foarte bine. Adăugați feliuțe de brânză de capră pe fiecare felie de pâine. Eu am folosit brânză de capră cu cenușă pe care am uns-o cu pesto. Se adaugă feliile de roșii și se unge și acest strat cu pesto ca să stea mai bine germenii. Aceștia se adaugă ca o notă finală și se aranjează cât mai artistic! 😉

Doriți o porție chic de amuse-bouche?

Poftă bună!

Save

Save

Leave a Reply