Cadouri ideale: el și ea

Nu pot să cred că e din nou acea perioadă a anului! Am sentimente ambigue legate de iarnă și sărbători. Asta pentru că societatea în care trăim a devenit cam consumeristă. Suntem bombardați zilnic de reclame pentru a cumpăra cât mai mult, iar Crăciunul este probabil cea mai comercială sărbătoare dintre toate. Totuși, îmi place să cred că focusul principal este pe arta dăruirii și pe împărtășirea unor momente minunate împreună.

cadouri ideale

Ador cadourile!

Ador să le primesc, să le desfac și mai ales să le dăruiesc! Mă simt cu adevărat împlinită când reușesc să ofer un cadou care surprinde și este apreciat. Un cadou care este special gândit pentru acea persoană, fără să fie ceva generic.

Cadoul meu

Darul meu pentru tine este această listă de idei în funcție de personalitatea celor dragi. Trebuie să recunosc, m-am lăsat inspirată de astrologie, dar într-un final m-am concentrat pe niște caracteristici pe care să le poți identifica destul de ușor 🙂

patura cadou

PS: nu uita să-ți faci și tu o listă de dorințe! Eu îmi fac wishlistul pe Pinterest, pentru că e o listă vizuală și astfel în fiecare an îmi atrag câte ceva de pe lista mea.

Cum e familia ta? Cum sunt prietenii tăi?

Sunt genul de persoane friguroase sau cozy? Vor adora aceste pături pufoase sau cele tip sirenă! Bărbații, în schimb, vor prefera un hamac confortabil. Dar cu toții vor fi impresionați de un guler din lână de merino care susține Roșia Montană sau de un voucher pentru o sesiune foto.

diamant neslefuit safirSunt pasionați de estetică? Uneori e prea greu să le cumpărăm haine, dar accesoriile se pot alege foarte ușor. Ca să fie și mai apreciate, le poți alege de pe site-uri de designeri, cum ar fi Molecule F sau dacă vrei ceva cu totul deosebit, gen diamante neșlefuite, vezi byAngeline. Poți alege și accesorii pentru casă de pe site-uri multibrand precum bonami.ro sau poți susține designeri locali, vizitând site-uri ca Pouf. Dacă știi că le plac parfumurile, îi poți surprinde prin combinații naturale de uleiuri esențiale de la Young Living: Shutran pentru el și Joy pentru ea.

sticla de baut apa

Sunt mai ciudați, poate vegetarieni/vegani și sunt interesați de științe ezoterice? S-ar putea să le placă o saltea de yoga.  Decathlon are prețuri accesibile pentru saltele și cărămizi pentru meditație, sau varianta mai fancy o găsești la Manduka. Aceste persoane pot fi interesate de dezvoltarea sufletului și le puteți oferi o astrogramă. Cu siguranță vor aprecia și uleiurile esențiale de la Young Living și să nu uităm de sticle draguțe pentru apă, cum ar fi cele de la Flaska!

Sunt firi orientate spre sport sau tehnologie? Vor aprecia gadgeturile care le fac viața mai ușoară sau mai cool, de exemplu un suport pentru skiuri, un rucsac GoPro, o dronă de buzunar, un minipresso sau o cameră lomo. Variante pentru un buget redus ar fi niște mănuși touch sau ceva cool de pe thefowndry.com

 

cadou ideal pentru elPentru rasa intelecutală, cărțile și e-book readerele sunt în top. Una din recomandările mele ar fi Travels In Search Of The Meaning Of Life (Stories of those who have found it) de Rami Bleckt. Și au mai rămas, desigur, jucăușii: ei se vor bucura tot timpul de jocuri de societate.

Spor la ales cadouri!!!

Leave a Reply