Despre mine și Kamaloveon

Dragi cititori,

eu sunt Andi și am creat acest blog cu intenția de a împărtăși cu voi lucrurile frumoase care mă inspiră, mă fac fericită sau mă fac să devin o persoană mai bună. Modalitatea mea preferată de a învăța lucruri noi nu este prin studiu, ci prin intermediul oamenilor. Tocmai de aceea, simt că am primit foarte mult de la oamenii din jurul meu și mi-am dorit să încep să fac o altfel de contribuție.

Câteva lucruri despre mine

Practic yoga și sunt vegetariană din 2011, vobesc 6 limbi, ador călătoriile, mai ales prin intermediul Couchsurfing sau Airbnb și sunt pasionată de estetică, creativitate, terapii alternative, astrologie și plăcerile vieții.

De ce Kamaloveon?

Kama este prima din cele patru scopuri în viață, conform Hinduismului, care se referă la plăcere. Puteți afla mai multe despre aceste țeluri spirituale aici, sub forma unui video interesant în limba engleză. Conform acestor deziderate, nu putem atinge scopuri înalte în viață, cum ar fi prosperitatea, datoria morală sau eliberarea, decât dacă știm să ne bucurăm de viață și dacă suntem deschiși față de plăcerile corpului și ale minții.

Iubirea este practic răspunsul la tot, pentru că nu există frumusețe, armonie, bucurie sau fericire, fără iubire, indiferent de persoana sau lucrul cu care interacționăm.

Am încercat să includ aceste două noțiuni și printr-un joc de cuvinte m-am ales cu o formă similară „cameleon”-ului, deoarece adaptabilitatea este un factor primordial pentru a reuși în viață.

Lecturare plăcută!

Cu mult drag,

Andi Takács

Save

Save