Gata cu Drama!!! Partea 3

Cum să depășim starea de victimă?

În primul rând trebuie să conștientizăm că avem o mentalitate de victimă. Încearcați să înțelegeți care este cauza gândurilor voastre negative. Acceptați situația. Faceți tot ceea ce este necesar ca să schimbați ceea ce nu funcționează bine. Iertați pe oricine v-a făcut rău pentru a lăsa trecutul la o parte. Nu mai este nevoie să dați vine pe cineva! Nici nu mai trebuie să fiți salvați de cineva! Puteți să începeți să fiți fericiți acum fără să mai depindeți de cineva! 🙂

Sună ușor, dar este ceva mai greu de pus în practică, așa că vă propun câteva trucuri care să vă ajute pe perioada procesului de transformare.

Astrologia

Astrology m-a ajutat pe mine foarte mult, dar și pe alții, după cum vedeți din recenzii. M-a ajutat să îmi dau seama care sunt lecțiile mele principale din această viață și cum să le învăț fără să sufăr mai departe. Este o unealtă foarte puternică, care îți poate oferi un răspuns la majoritatea întrebărilor pe care le ai. Te invit să mă contactezi pentru o consultație, dacă vrei să afli mai multe despre acest subiect sau citește articolul despre astrologie.

Uleiurile Esențiale

Aromaterapia cu uleiuri esențiale de calitate s-a dovedit a fi de foarte mare ajutor în combaterea dificultăților cu care se confruntă oamenii. Aceste uleiuri funcționează la nivelul de rezonanță al bolilor și problemelor pe care le avem, iar majoritatea au efect instant.

Folosesc aceste uleiuri de ani de zile și cu un astfel de kit acasă mă simt în siguranță și îmi revin repede de fiecare dată, fără sa fiu nevoită să iau medicamente. Există diferite tipuri de uleiuri care ajută la nivelul chakrei inimii și al plexului solar – dacă ești armonios la aceste nivele, te poți reconecta ușor cu tine însuți și să te eliberezi de energia negativă. Totuși, există o combinație de uleiuri pe care v-o recomand cel mai mult în aceasta situație: Magnify Your Purpose de la Young Living. Este un ulei extraordinar care te înalță și te stimulează. Ajută la depășirea conștiinței de victimă, iar dacă ați fost umiliți și sunteți confuzi, acest ulei este exact ceea ce căutați. Vă ajută să vă eliberați de frica față de asumarea progresului către un scop superior în așa fel încât să deveniți mai centrați și să treceți la acțiune.

Se folosește cu un aroma-difuzor, se inhalează direct din sticlă, se ia intern cu capsule vegetale sau cu miere, dar se poate aplica și pe piele: se diluează cu puțin ulei vegetal presat la rece și organic și se aplică pe inimă, plex solar, timus, tălpi, tâmple, gât, urechi sau încheieturi. Vă veți simți mai intuitivi și mai creativi ca niciodată!!! Puteți să mă contactați dacă vreți mai multe informații și nu știți de unde să-l achiziționați. Vă pot comanda cu drag la preț de distribuitor.

Asumați-vă un stil de viață sănătos!

Acest lucru este important din nenumărate motive, dar în cazul de față vă ajută să vă eliberați de stres și să vă recâștigați încrederea. Fiți atenți la ceea ce mâncați! Faceți sport pentru tonus și energie! Beți multă-multă apă! Faceți duș de mai multe ori pe zi! Culcați-vă devreme și dormiți până aveți bateriile încărcate pentru a fi fresh toată ziua. Toate aceste aspecte vă vor ajuta să înlăturați energia negativă, iar atâta timp cât sunteți energici, sunt slabe șansele să ajungeți la gânduri deprimante.

Mult succes!

1 Comment

Add Yours

Leave a Reply