Ia-ți hamacul și hai la hămăceală!!!

Marea Hămăceală din Parcul Central al Clujului este mai mult decât o simplă escapadă și o detașare față de rigorile societății. Cei care au participat până acum știu că hamacul este un super-element de legătură în cadrul acestui eveniment. Astfel te trezești legănat într-o lume paradisiacă, alături de alți oameni mișto. De la prima ediție a evenimentului din 2013 până acum s-au strâns deja peste 5000 de fani ai hămăcelii care se întâlnesc în zilele însorite sub copacii parcului. De ce? Pentru că este un sentiment incredibil de plăcut și natural să te plimbi prin iarbă cu picioarele goale, să fii legănat în aer și să faci parte dintr-o comunitate de oameni simpli care trăiesc momentul prezent și se bucură maxim de el. Dacă mai ai și muzică pe fundal și artiști care fac show, starea este inedită!

Prea mult stres la birou?

Nu trebuie să aștepți următorul eveniment de pe Facebook. Ia-ți hamacul cu tine și fugi direct în parc după serviciu. Va fi o răsplată binemeritată! Și ca să fie un răsfăț și mai mare, îți propun și o băutură fresh cu pai pe care s-o plasezi la-ndemână în buzunarul lateral al hamacului.

Vrei un hamac unic, care să te reprezinte?

Hamace se găsesc mai nou în toate supermarketurile. Tata tocmai și-a luat de la Lidl. Mai sunt desigur și site-urile specializate care comercializează modele de diferite mărimi și din materiale impermeabile și ușoare. Eu am ales a treia opțiune. Mi-am dorit un hamac unic și am ales să susțin creativitatea locală, așa că mi-am comandat unul de la Dream Catcher. Vă invit și pe voi să dați like paginii pe Facebook și să luați legătura cu Dada. Sigur vă va surprinde! 😉 Apropo, ne vedem zilele astea la o porție zdravănă de voie bună, relaxare și socializare la Jazz in the Park! Nu vă uitați hamacul!!!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Leave a Reply