Kama-Bag – Geanta ideală pentru călătorii și festivaluri

fashion leather bumbagUnii dintre voi probabil știți că m-am ocupat de aceste borsete adorabile, care se numesc Kama-Bag. Sunt drăguțe! Sunt practice! Și sunt atât de mici, încât ai libertate maximă de mișcare cu toate lucrușoarele esențiale înăuntru!  Este accesoriul perfect care îți permite să ai mâinile libere în excurii, la cele mai tari festivaluri și de ce nu, la ținute elegante, pe post de curea. Fiecare gentuță este lucrată de mână din piele autentică! Aici puteți vedea modelele disponibile în momentul de față.

Sesiune foto în pădure

leather kama-bags

Trebuie să recunosc, m-am distrat foarte mult cu  Simona Păun de la Zâmbet de Femeie și cele două modele minunate, Csilla și Ale, în timp ce pozam gentuțele prin pădure. Aveam muzică, iar fetele aveau libertate maximă pentru a se mișca și a dansa cu borsetele Kama-Bags. Apropo, datorez mulțumiri speciale pentru machiajul deosebit asigurat de Cris Crișan Makeup.

Ținută de festival

Așa cum v-am spus deja, gentuțele Kama-Bags sunt excepționale pentru festivaluri! Puteți alege dintre diferite modele și culori, iar partea cea mai bună este că se potrviesc la orice stil. Pentru mai multe imagini inspiratoare legate de ce se poartă la festivaluri vă invit să vă uitați la acest Pinterest board!

Save

Leave a Reply