Thieves – Remediul tău pentru răceli

Thieves este un amestec de uleiuri esențiale deosebit de puternic și eficient în prevenirea și combaterea răcelilor sau a virozelor. A fost creat special pentru a întări sistemul imunitar, iar rețeta a fost inspirată de 4 hoți de morminte din secolul XV, care foloseau un astfel de amestec pentru a se proteja de ciumă. Astfel Thieves conține următoarele ingrediente: cuișoare, lămâie, scorțișoară, eucalipt și rozmarin.young living ulei esential

Thieves se poate folosi prin aromadifuzor pentru a elimina bacteriile din aer în jumătate de oră, dar se poate aplica și pe tălpi, sau varianta mea preferată: intern, în capsule sau într-o lingură de miere (nerecomandat persoanelor sensibile, deoarece poate ustura). Se împarte greutatea corpului la 10 (ex: 50kg: 10 = 5 picături) și aceasta este cantitatea de picături care se recomandă adulților de 4 ori pe zi, preferabil la ore fixe. În acest fel, o răceală poate să treacă de pe o zi pe alta!

Totuși, să nu uităm că aceste afecțiuni apar pentru a ne curăța de niște energii negative. Ajutați procesul de vindecare prin multe lichide, dușuri și odihnă 😉

Ideal pentru:

  • imunitate
  • energizare
  • echilibrarea chakrei plexului solar (Manipura Chakra)
  • purificarea aerului
  • eliminarea bacteriilor/virusurilor
  • împrospătarea hainelor

Efect spiritual:

Purifică aerul și elimină rapid energiile, stările și emoțiile negative. Este ideal pentru a curăța un spațiu încărcat negativ, cum ar fi spațiul de lucru sau un spațiu în care s-au descărcat conflicte sau supărări. Ne ajută în momentele în care ne simțim amenințați și avem nevoie de protecție suplimentară, cum ar fi situațiile de incertitudine sau panică în aer.

PS: vă recomand să aveți mereu o sticluță la voi, în special în călătoriile în străinătate, unde orice schimbare de climă vă poate afecta (chiar și în avion, din cauza aerului condiționat).

Cumpără Thieves la cel mai mic preț!

Leave a Reply