Tot ce trebuie să știi despre uleiurile esențiale

Ce sunt uleiurile esențiale?

Este vorba de esența plantelor. Esența a kilograme de plante într-o sticluță. Au o greutate moleculară foarte mică și astfel se absorb în organism imediat. Efectele sunt puternice chiar și după o singură picătură. Este suficient să vă urmăriți atent starea de spirit și schimbările lăuntrice care se petrec. Un singur aspect mai merită menționat: este vorba de uleiuri terapeutice pure și integrale, care nu au legătură cu uleiurile esențiale ieftine din comerț, create strict pentru parfumarea încăperilor sau a cosmeticelor.

La ce ne ajută?

Ne ajută acolo unde NU suntem capabili să aducem o schimbare în viața noastră. Unde avem slăbiciuni, frici sau convingeri nesănătoase și avem nevoie de sprijin. Frecvența de vibrație a acestor uleiuri este deosebit de înaltă și prin asta ne ajută să ne ridicăm și noi frecvența. Astfel putem începe procesul de autovindecare a corpului fizic și a celui emoțional.

Și totuși la ce ne ajută?

În funcție de specificul uleiurilor sau a amestecurilor utilizate, se pot atinge rezultate în orice domeniu. Este suficient să alegem uleiurile potrivite ascultându-ne intuiția sau apelând la ajutorul persoanelor cu experiență. Astea ar fi doar câteva din rezultatele la care am fost martoră: sporirea imediată a atenției și a concentrării, tratarea răcelii într-o zi, tratarea negilor în 3 zile, atenuarea instantă a infecției urinare, diminuarea durerii, calmarea adulților și a copiilor, atragerea abundenței financiare, sporirea chefului de lucru, amplificarea feminității sau a masculinității, întărirea încrederii în sine, dezvoltarea creativității, armonizarea energiei erotice, depășirea traumelor și a stării de victimă, etc.

gif uleiuri esentiale

 Experiența personală

Mi-au schimbat stilul de viață. Am renunțat complet la medicamente pentru că reușesc să tratez cu uleiuri esențiale atât simptomele afecțiunilor, cât și cauzele lor psiho-somatice. Le recomand în cadrul sesiunilor de biocuantică și astrologie pacienților care au nevoie de un sprijin pentru a-și depăși situația.

Totodată le recomand și mămicilor pentru a evita cât mai mult administrarea substanțelor sintetice în cazul copiilor. O singură recomandare mai am: documentați-vă și testați-le! Un produs care miroase bine nu înseamnă neapărat un produs terapeutic. Mie-mi place să cumpăr majoritatea uleiurilor de la Young Living, deoarece sunt cele mai concentrare pe care le-am testat vreodată. Dacă vrei să comanzi și tu la preț redus, ai toate detaliile pe această pagina și mă poți contacta direct pe Facebook pentru sfaturi, resurse, cărți și idei 😉

Cu drag,
Andi

 

 

Leave a Reply